0

ثبت سفارش تا الان

تخفیفات ویژه آخر سال شروع شد

عسل تک گیاه چیه ؟

عسل تک گیاه عسلی هست که زنبور عسل ، شهد را از روی یک گل خاص برداشت کرده و عسلی هم که از اون شهد تولید میکنه همه خواص اون گل رو داره مثل عسل گون ، کنار ، اکالیپتوس و … که معمولا قیمت بالاتری هم دارن 

عسل چهل گیاه عسلی هست که زنبور از گل های مختلف شهد برداشت کرده و چون پوشش گیاهی از انواع مختلفی توی اون منطقه بوده اصظلاحا به این نوع عسل ها میگن چهل گیاه . این عسل ها خواص بیشتر گباهان اون منطقه رو داره .

همنوطور که هر گلی یه رنگ به خصوصی داره شهد اون گل هم رنگ مخصوص خودشو داره و زمانی که زنبور شهد اون گل رو برای عسل برداشت میکنه رنگ عسلی که تولید میکنه هم یه رنگ خاص هست . البته این موضوع هم وجود داره که دوتا عسل تک گل مشابه مثل گون دوتا رنگ متفاوت بگیرن چون نوع خاک و رسیدگی به اون گل ها ممکنه متفاوت از هم باشه .پس خوب بودن یا بد بودن عسل به رنگ عسل ربطی نداره .

عسل هایی که توی مناطق مربطوب به دست میان مثل شمال کشور با این که طبیعی هستن اما غلظت پایینی دارن و همینطور برعکس عسل هایی که توی مناطق کوهستانی یا گرم و خشک مثل استان فارس بدست میان غلظت بالایی دارن پس غلظت هم عامل تشخیص کیفیت عسل نیست .

عسل طبیعی به عسلی گفته می شود که زنبور فقط از شهد گل و گیاه تغذیه کرده و در تولید عسل از هیچ گونه شیرین کننده ها و مواد قندی مانند شکر استفاده نشده باشد به همین علت خاصیت بشدت بالایی برای بدن دارد که متاسفانه به خاطر شرایط خشکسالی و نبودن پوشش گیاهی مناسب در اکثر مناطق ایران ، قیمت بالایی دارد 

عسل غیر طبیعی به عسلی گفته می شود که زنبور عسل به جز شهد گل از شربت های غنی شده از مواد قندی و سایر شیرین کننده ها مثل شکر استفاده کرده باشد این نوع عسل ارزش غذایی پایین تری نسبت به عسل طبیعی دارد . این نوع عسل استفاده تجاری و صنعتی دارد . ولی به دلیل وجود آنزیم هایی که زنبور عسل به آن اضافه می کند و مقدار کمی شهد گل موجود در آن برای سلامتی افراد به جز بیماران دیابتی مضر نمی باشد .

عسل تقلبی به عسلی گفته می شود که در تولید آن ، زنبور عسل هیچگونه نقشی نداشته باشد و در ترکیبات این نوع عسل از شیره نبات و گلوکز تجاری و سایر مواد قندی استفاده شده باشد و با اضافه کردن انواع رنگها و اسانس ها به آن رنگ و عطر و طعم می دهند و بعضا افراد برای جلوگیری از رسوا شدن مواد شیمیایی به آن اضافه می کنند که برای سلامتی بسیار خطرناک می باشد .

دقیق ترین و مطمئن ترین روش آنالیز عسل در آزمایشگاه می باشد که متاسفانه برای مصرف کنندگان پر هزینه می باشد . لذا شما مصرف کنندگان یا باید با افراد خبره و مطلع عسل خریداری کنید و یا از افراد مورد اعتماد خودتان خرید کنید یا از مراکز معتبر که جواب آنالیز آزمایشگاه را به همراه عسل ارائه میدهند .

عسل یک محلول قندی بیش از حد اشباع شده است به این معنی که قند بیشتری نسبت به حالت محلول دارد به طور متوسط عسل از 80 درصد ترکیبات قندی و 20 درصد آب تشکیل شده است بنابراین تمام عسل ها شکرک میزنند و به عبارت دیگر تغییر حالت فیزیکی می دهند مثل یخ زدن آب ولی مدت این فرایند به عوامل گوناگون بستگی دارد . عسل های کاملا طبیعی از پایین شروع به شکرک زدن یا رس بستن میکند اما عسل های تغذیه از وسط یا بالای ظرف شکرک شروع میشود . البته این نکته هم قابل توجه است که فقط عسل های خام و حرارت ندیده شکرک میزنند .

به طور کلی عسل تاریخ انقضا نداره؛ اما بهتر است عسل را تازه مصرف کنید. مانده شدن عسل باعث کاهش خواص و از بین رفتن برخی مواد مفید درون آن می شود. البته عسل در صورتی تاریخ انقضا ندارد که در مکان درست و به صورت اصولی نگهداری شود. عسل یه ماده زنده هست و برای ماندگاری بیشتر و خود مراقبتی در شرایط مناسب نگهداری رس میبندد تا مدت زمان طولانی قابل خوردن باشد .

هزینه ارسال کالا ها به اینگونه که کل هزینه با خریدار باشد محاسبه نمیشه و به طور تقسیمی یا همون دنگی خودمون حساب میشه یعنی هزینه ارسال تا هر مقداری باشه خریدار فقط 25 هزار تــومان از هزینه رو پرداخت میکنه و اگر جمع خرید شما بیشتر از یک میلیون شد هزینه ارسال برای شما رایگان میشود

پس از رسیدن سفارش بدست شما تا یک هفته فرصت مرجوع کردن سفارش را دارید اما هزینه ارسال و برگشت با مشتری میباشد . مابقی برگشت داده میشود .